Pravda za Parove i Farmu!

 Tražim pomilovanje
Za Stanije, Zmajeve, Ajfonke i Soraje
244684413.jpg
Mladi masovno gledaju rialiti programe. To jeste problem koji smo apsolvirali (ne i rešili). Ali šta ćemo sa starijima koji isto tako gledaju rijaliti, i to onaj koji svi plaćamo iz džepa, i to debelo, a likovi gotovo identičnog psihičkog profila, a sve češće i obrazovanja, odlučuju o pitanjima opstanka države, donose zakone, propisuju takse i akcize, usvajaju rezolucije, de facto priznaju naarko terorističku okupaciju na delu svoje teritorije za državu, suju se, pljuju, polivaju vodom, i uopšte, prostaštvo, primitivizam i tupost vidljiva je na svakom zasedanju Skupštine?
naslovna-1435963479-693797.jpg
Parlament je sramota i ruglo. Poslanici su, uz nekoliko izuzetaka, poput ministara: sumnjivi diplomci, u suštini neobrazovani, ponikli iz najmračnijih kutova polusveta; nezasiti, lakomi na zloupotrebe i ličnu korist a nadmeni pout svake nule.
Oni nam zavlače ruku u džeep, po njihovoj volji, dok je cena nafte na istorijskom minimumu, u Srbiji raste; oni su podigli poreze na imovinu 200%, prihvatili teroristu Tačija kao svog patnera…
skupstina-foto-tanjug-tanja-valic-1437995960-708903.jpg
Pritom, njihovom praznoslovlju nema premca. U skupštini se bave samo i isključiivo sobom. Ako se ponekad i dotaknu nečega što je u normalnim državama poslanički posao, brzo se prebace na lične prozivke, uvrede i beskrajan broj replika.
Mi to plaćamo. Nama otimaju. Izbore im mi plaćamo. To je odlična prilika da se izrotiraju, kombinuju, i još nekoliko godina ‘muzu’ milione.
U Skupštini ima političara (i političarki) koji nema s kim nisu bili/e. U koaliciji.
Npr. političarka koja je zaštitni znak hidžaba, bila je sa svima, i tako četvrt veka. I to je sad u redu, a da je neka od učesnica rijalitija bila sa svim ‘kolegama’, to bi se lažni moralisti zgražavali! I zamislite, četvrt veka tako!
ba9981d43ea4d2d8f707b369a296368f.jpg
Farma je zabavište u poređenju sa Skupštinom.
Farmu isl gadosti makar ne plaćam iz budžeta, Maca Diskrecija ni Mimi Oro mi ne udaraju poreze, ne donose zakone, niti odlučuju o državi.
Rade javno ono što političari rade tajno.
I jedni i drugi žive od iste stvari.
Političari nas, pa za naše pare njih; a one publiku koja bleji u ekran.
Za sve pare. Naše.
images.jpg
Ko razume, – shvatiće.
Vaša
Kisha
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s